Sport

V teplé vodě bude relaxace v bazénu dokonalá

Koupili jste si zahradní bazén? Potřebujete ho dokonale ochránit před nečistotami, a proto sháníte vhodnou krycí plachtu? V tom případě se dobře zamyslete nad tím, jakou si zvolíte. K tomu, abyste si pobyt v bazénu dokonale užili, nepotřebujete pouze vynikající čistotu vody, ale také její příjemnou teplotu. A tyto dva parametry vám může pomoci v optimální hodnotě udržet právě krycí solární plachta https://eshop.techneco.eu/Solarni-plachty. Nejenže vaši vodu spolehlivě ochrání před znečištěním z okolního prostředí, ale také ji ještě ke všemu ohřeje. Takže pokud plánujete nákup krycí plachty, neváhejte si zvolit tu pravou!

krytý bazén

Plachta pro dokonalou čistotu vody

Dokonalou čistotu vody vám pomůže zajistit pouze taková krycí plachta, jaká na váš bazén padne jako ulitá. Neváhejte si proto změřit přesné rozměry vaší nádrže a podle nich vybrat takovou krycí plachtu, která na váš bazén dokonale sedne. Nikde tak nesmí zbytečně přebývat, aby vám překážela, ale především nesmí na žádném místě kus plachty chybět, protože skrze nezakryté, nechráněné místo by mohla do vody vnikat špína. Plachta musí být za všech okolností dobře vypnutá, bez nežádoucích mezer a škvír, které by byly branou znečištění vody v bazénu. A všichni moc dobře víme, že stačí jeden jediný poryv větru, a voda v nádrži je plná prachu, listí a jiných nečistot. Pokud se vám náhodou stane, že máte bazén specifických rozměrů a žádná z nabízených plachet pro něj není vhodná, tak neváhejte a nechte si vyrobit plachtu přesně na míru vašim potřebám.

opalování

A také pro její ideální teplotu

A v každém případě si zvolte takovou krycí plachtu, která bude zhotovena ze speciální solární fólie, jejíž předností je ohřev vody prostřednictvím slunečního záření. Aniž by vás to stálo peníze navíc, můžete spojit příjemné s užitečným, tedy ochranu bazénu před znečištěním s ohřevem vody v nádrži. Díky chytré solární plachtě se bude teplota vody v nádrži zvyšovat pokaždé, když vykoukne sluníčko.